Povestea Dnei. Galina

 

 

Doamna Galina, cochetă, mereu îngrijită și foarte atentă la felul cum arată, a început să aibă probleme cu dantura și a ajuns în timp în situația în care singura metoda de tratament era extracția. Au urmat ani de zile cu vizite la medicul stomatolog și cu dureri insuportabile, timp în care căuta soluții și medicul care să-i rezolve problema.

Într-un final, prin recomandarea unui vecin, a cunoscut un medic specializat în tratarea pacienților edentați total sau parțial prin metoda SKY fast & fixed de la bredent. Amabilitatea și empatia dlui Dr. Pavel Degteariov au cucerit-o de la prima vizită, dar și maniera de a-i explica detaliat cât de simplă și sigură este această metodă de tratament pentru pacienții edentați.

Frica de operație și de durere a trecut imediat ce medicul a asigurat-o pe pacientă că își va relua cu ușurință viața obișnuită de dinainte de a pierde dinții, dacă va accepta acest plan de tratament. Experiența bogată a chirurgului în tratarea pacienților cu astfel de probleme dentare, implanturile de calitate, dar și hotărârea pacientei au fost decisive pentru ca intervenția să decurgă ușor. În doar o zi pacienta a avut dinți ficși inapoi.

metoda sky fastandfixed la stomatolog
pacient fericit

 

 

”Au trecut deja 3 ani din ziua operației și eu mă simt foarte bine. Comunicarea plăcută cu dl doctor, pregătirea psihologică pe care am avut-o din timp, dar și intervenția fără durere mi-au eliminat emoțiile puternice sau cele negative. Uimirea mea a fost că până seara am avut dinți perfecți, comozi. Nu cred că mai există o altă metodă mai eficientă ca aceasta, să fie extracția, intervenția și fixarea dinților în aceeași zi. Primele zile credeam că visez, eram fericită și foarte bucuroasă pentru că am scăpat de durere și de acel disconfort psihologic.

Sincer nu am crezut că este posibil să am dinți ficși în aceeași zi. A fost surprinzător pentru mine această metodă. Este, cu adevărat o minune pentru mine.

Am respectat cu strictețe toate recomandările medicului, igiena orală, alimentația corectă, după care am început a mușca alimente mai dure și ușor am revenit la dantura mea din anii de tinerețe.

Acum mă simt foarte bine cu noua dantură, pentru că nu am probleme, în fiecare seară de a-i scoate și dimineața de a-i pune înapoi, astfel îmi traumatizam gingiile. Chiar nu simt nici o diferență, de multe ori spun că este dantura mea proprie. Dinții sunt ușori, pot mesteca orice fel de mâncare ușor, mă simt comod și liber cu noii dinți.

Sunt atât de fericită că zâmbesc mai des și mai frumos ca înainte. Sunt foarte mulțumită de rezultatul muncii dlui doctor.”