Despre bredent

Pentru ca oamenii să guste din plin viața, există și bredent Group. Povestea noastră începe în Germania, acum 45 de ani. Sunt 45 de ani de experiență care garantează pasiunea noastră pentru medicina dentară și calitatea serviciilor medicale pe care le oferim.

În aprilie 2006, sectoarele de dezvoltare a produselor de stomatologie, inclusiv cele de produse de implantologie, instrumente și consumabile, au fost combinate într-o nouă companie – bredent medical GmbH & Co.KG. Și pentru că misiunea medicinei nu trebuie să țină cont de frontiere, ci privește toți oamenii, în 2007 s-a înființat bredent medical România, o apreciere a companiei germane față de pacienții români care merită o atenție sporită dar și servicii de reprezentare și asistență de o înaltă calitate. Astfel, pe lângă calitatea produselor aducem în România și atitudinea caracteristic germană, recunoscută pentru seriozitate, dedicație și viziune științifică.

ids2015-7

Implantul nostru blueSKY™ a primit “Trusted Quality Mark” (“Marca Calității de Încredere”) din partea Fundației CleanImplant

img_8912
Peter Brehm, director general bredent medical, primește certificatul "Calitate de încredere" al Fundației CleanImplant de la șeful proiectului Dr. Ing. Dirk Duddeck

Pentru a ghida și asigura utilizatorii, a fost elaborat un document de consens în 2017 sub îndrumarea unui Consiliu consultativ științific cu oameni de știință renumiți precum Prof. Tomas Albrektsson, Prof. Ann Wennerberg, Prof. Florian Beuer, Prof. Hugo de Bruyn, care este baza acestui sigiliu de calitate internațional. Examinările a cinci probe de implant alese în mod aleatoriu în conformitate cu criteriile stricte de testare, în conformitate cu DIN ISO / EN IEC 17025, trebuie să îndeplinească toate criteriile stricte ale documentului de consens și ale procesului de evaluare inter pares de către Comitetul științific consultativ.