Povestea noastră

Misiune

La început ești tu.

Credem că povestea oricăror realizări și întreprinderi medicale pornește de la oameni. Facem medicină pentru oameni; pentru ca ei să se bucure de viață. Asta e valabil pentru orice specialitate medicală. De pildă, noi facem stomatologie pentru ca doamna Ileana să poată zâmbi larg când își vede nepoții. Sau pentru ca domnul Alexandru să mănânce de Crăciun șoriciul care îi place atât de mult. Pentru ca domnul Marius să nu se simtă rușinat din cauza danturii atunci atunci când trebuie să deschidă gura: are de spus atâtea lucruri elevilor dumnealui. Astea sunt doar câteva exemple: facem medicină pentru ca oameni concreți să se bucure de viață. Medicina nu poate fi concepută în absența omului: acesta este centrul universului medical. Pentru oameni există și doamna sau domnul doctor, și tehnologia care evoluează tot pentru oameni, și continua perfecționare a calității serviciilor medicale.

Valori

Așezăm în centrul preocupărilor noastre pacientul, fiind conștienți că în parteneriat cu medicul implantolog, cu medicul protetician, cu tehnicianul dentar și având la dispoziție produse de calitate care se îmbină simbiotic în cadrul conceptelor de tratament, vom contribui la creșterea calității vieții acestuia prin:

Competență

Credem neclintit în beneficiile muncii noastre pentru oameni și ne străduim permanent să devenim mai eficienți. Astfel, urmărim mereu ridicarea nivelului cunoștințelor noastre prin training-uri și cursuri de pregătire cu privire la produse și noi concepte de terapie.

Spirit de echipă

Suntem deschiși și corecți în colaborarea cu partenerii noștri, fiind convinși că împreună putem schimba în bine viețile pacienților. Avem același țel, și acest lucru creează încredere.

Inovație

Expertiza noastră, flexibilitatea și deschiderea spre lume ne permit să găsim și creăm rapid soluțiile optime.

Este misiunea noastră să probăm aceste valori și o facem zi de zi.
Le probăm prin seriozitatea cu care tratăm toți partenerii noștri.
Le probăm și prin cele mai bune soluții pe care le avem pentru problemele colaboratorilor noștri.
Le probăm, mai presus de orice, prin satisfacția partenerilor și utilizatorilor produselor noastre.