Povestea noastră

Misiune

La început ești tu.

Credem că povestea oricăror realizări și întreprinderi medicale pornește de la oameni. Facem medicină pentru oameni; pentru ca ei să se bucure de viață. Asta e valabil pentru orice specialitate medicală. De pildă, noi facem stomatologie pentru ca doamna Elena să poată zâmbi larg când își vede nepoții. Sau pentru ca domnul Alexandru să mănânce de Crăciun friptura care îi place atât de mult. Pentru ca domnul Ion să nu se simtă rușinat din cauza danturii atunci când trebuie să deschidă gura: are de spus atâtea lucruri elevilor dumnealui. Astea sunt doar câteva exemple: facem medicină pentru ca oameni concreți să se bucure de viață. Medicina nu poate fi concepută în absența omului: acesta este centrul universului medical. Pentru oameni există și doamna sau domnul doctor, și tehnologia care evoluează tot pentru oameni, și continua perfecționare a calității serviciilor medicale.

Valori

Așezăm în centrul preocupărilor noastre pacientul, fiind conștienți că în parteneriat cu medicul implantolog, cu medicul protetician, cu tehnicianul dentar și având la dispoziție produse de calitate care se îmbină simbiotic în cadrul conceptelor de tratament, vom contribui la creșterea calității vieții acestuia prin:

Competență

Credem neclintit în beneficiile muncii noastre pentru oameni și ne străduim permanent să devenim mai eficienți.
Astfel, urmărim mereu ridicarea nivelului cunoștințelor noastre prin training-uri și cursuri de pregătire cu privire la produse și noi concepte de terapie.

Spirit de echipă

Suntem deschiși și corecți în colaborarea cu partenerii noștri, fiind convinși că împreună putem schimba în bine viețile pacienților. Avem același țel, și acest lucru creează încredere.

Inovație

Expertiza noastră, flexibilitatea și deschiderea spre lume ne permit să găsim și creăm rapid soluțiile optime.

Este misiunea noastră să probăm aceste valori și o facem zi de zi.
Le probăm prin seriozitatea cu care tratăm toți partenerii noștri.
Le probăm și prin cele mai bune soluții pe care le avem pentru problemele colaboratorilor noștri.
Le probăm, mai presus de orice, prin satisfacția partenerilor și utilizatorilor produselor noastre.

Despre bredent

bredent medical GmbH & Co.KG

Pentru ca oamenii să guste din plin viața, există bredent group. Povestea noastră începe în Germania, acum aproape 50 de ani. Sunt aproape 50 de ani de experiență, care garantează pasiunea noastră pentru medicina dentară și calitatea serviciilor medicale pe care le oferim.

În aprilie 2006, sectoarele de dezvoltare a produselor de stomatologie, inclusiv cele de produse de implantologie, instrumente și consumabile, au fost unificate într-o nouă companie – bredent medical GmbH & Co.KG. Și pentru că misiunea medicinei nu trebuie să țină cont de frontiere, ci privește toți oamenii, în 2011 s-a înființat bredent medical Moldova, o apreciere a companiei germane față de pacienții noștri care merită o atenție sporită, dar și servicii de reprezentare și asistență de o înaltă calitate. Astfel, pe lângă calitatea produselor, aducem în Republica Moldova și atitudinea caracteristic germană, recunoscută pentru seriozitate, dedicație și viziune științifică.

ids2015-7
bredent Group la IDS Koln, cel mai mare eveniment de profil din industrie

Implantul nostru blueSKY™ a primit “Trusted Quality Mark” (“Marca Calității de Încredere”) din partea Fundației CleanImplant

img_8912
Peter Brehm, director general bredent medical, primește certificatul "Calitate de încredere" al Fundației CleanImplant de la șeful proiectului Dr. Ing. Dirk Duddeck

Pentru a ghida și asigura utilizatorii, a fost elaborat un document de consens în 2017 sub îndrumarea unui Consiliu consultativ științific cu oameni de știință renumiți precum Prof. Tomas Albrektsson, Prof. Ann Wennerberg, Prof. Florian Beuer, Prof. Hugo de Bruyn, care este baza acestui sigiliu de calitate internațional. Examinările a cinci probe de implant alese în mod aleatoriu în conformitate cu criteriile stricte de testare, în conformitate cu DIN ISO / EN IEC 17025, trebuie să îndeplinească toate criteriile stricte ale documentului de consens și ale procesului de evaluare inter pares de către Comitetul științific consultativ.